75 jaar Diabetes Liga

In 2017 viert de Diabetes Liga haar 75-jarig bestaan. Deze mijlpaal laten we niet zomaar voorbijgaan. Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseren we een groots event ’75 jaar Diabetes Liga’, in het prachtige, recent vernieuwde decor van de Zoo van Antwerpen. Betaal je het tarief voor een volledige dag? Dan heb je ook een volledige dag toegang tot de Zoo! Vrijwilligers, leden, en hun gezin staan centraal!

Naast een ontspannend programma voor leden en hun gezin (bezoek aan de zoo) kan je in de voormiddag deelnemen aan voordrachten met aparte sessies voor type 1 of type 2 diabetes. Het recent vernieuwde Elisabeth Center vormt het ideale decor voor de blik op de toekomst van diabetes. 'A room with a Zoo'. 
Deelnemers kunnen  luisteren naar voordrachten van vooraanstaande experts over de weg naar genezing, nieuwe medicatie, de laatste technologie ...  op het vlak van type 1 of type 2 diabetes. De toekomst moet echter helemaal tastbaar worden op onze infomarkt in de foyerruimte van de Elisabethzaal, het Atrium. Innovatie, onderzoek & gezonde leefstijl zijn dan ook de centrale thema's die we willen uitdiepen. Parallel voorzien we een interactief programma op maat voor kinderen en jongeren.
Of je nu vooral anderen wil ontmoeten, gezellig wil samenzijn, of een verse dosis informatie wil opsnuiven, dit event mag je niet missen!

Download hier de flyer met alle info.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht