Granola met pecannoten

Gerecht type: 
Divers

Ingrediënten

  • 250 g havermout
  • 150 g pecannoten
  • 60 g pompoenpitten
  • 60 g zonnebloempitten
  • 50 g lijnzaad
  • 50 g chiazaad
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels bakbestendige zoetstof waarbij de zoetkracht van 1 eetlepel zoetstof gelijk is aan 1 eetlepel suiker

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 200°C.
  • Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed.
  • Breng bakpapier aan op de bakplaat, en verspreid alle ingrediënten mooi over de bakplaat.
  • Laat de granola 4 x 5 minuten bakken. Meng na elke 5 minuten de granola goed door elkaar om aanbranden te voorkomen.

Lekker met magere yoghurt en vers fruit.

Voedingswaarden

Voedingswaarde per portie van 50 gram: 259 kcal en 13,5 g koolhydraten (1 koolhydraatruilwaarde)