Omelet met radijs en lente-ui

Gerecht type: 
Hoofdgerecht

Ingrediënten

Nodig voor 4 personen

  • 50 g sojascheuten
  • 2 lente-uitjes (+/- 30 g)
  • 1 bosje radijzen (16 stuks)
  • 6 eieren
  • 4 koffielepels vloeibare margarine
  • peper (en zout)

Bereidingswijze

  • Klop de eieren los met een vork en kruid met peper (en zout).
  • Snij de radijzen flinterdun.
  • Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes.
  • Smelt telkens 1 koffielepel vloeibare boter in een pan en bak 4 individuele omeletten.
  • Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker.
     

Naar een idee van colruyt.be/lekkerkoken

 

Tip: je kan ook kiezen voor  een vulling van warme groenten zoals spinazie, groene asperges of champignons.  De variaties zijn eindeloos!

Voedingswaarden

Bevat per portie: 166 kcal – 1,7 g Kh (= 0,25 koolhydraatruilwaarde)