Aardbeientoast met geitenkaas en basilicum

Aardbeientoast met geitenkaas en basilicum

Snelle lunch nodig? Neem wat brood, aardbeien en geitenkaas mee naar je werk en huppakee! Een gezonde en lekker lunch staat klaar. De frisse zoete smaak van aardbeien met het ietwat hartige van geitenkaas en peper is een ideale combo.

Onder onderstaande afbeelding vind je alle ingrediënten die je nodig hebt!

Ingrediënten (2 personen)

  • 125 gram aardbeien
  • Verse basilicum
  • 4 sneetjes notenbrood
  • 75 gram chavroux frais nature 45+ (of andere geitenkaas)
  • Verwijder de kroontjes van de aardbeien, halveer de aardbeien of snijd in kwartjes. Snijd de blaadjes van de basilicum in dunne reepjes. Meng de aardbeien met basilicum.
  • Besmeer het notenbrood met de geitenkaas. Verdeel het aardbeien-basilicummengsel erover en breng op smaak met peper.

Voedingswaarde

  • Energie: 355 kcal
  • Koolhydraten: 43 gram
  • Koolhydratenporties: 3,44
  • Vetten: 12 gram, waarvan 4 gram verzadigd
  • Eiwitten: 15 gram

Een recept van Albert Heijn, goedgekeurd door de Diabetes Liga.

Aardbeientoast met basilicum