Tijdschrift ‘Gezond & actief leven’ – 2e editie

De Diabetes Liga zet reeds enkele jaren in op ‘preventie van diabetes type 2’ in Vlaanderen. We doen dit aan de hand van heel wat initiatieven en projecten, zoals bijv. Zoet Zwanger en HALT2Diabetes. 

Het huidig aanbod werd begin dit jaar uitgebreid met een gloednieuw tijdschrift ‘Gezond en actief leven’ dat binnenkort bij 10 000 vrouwen met een voorgeschiedenis van zwangerschapsdiabetes en bij 5000 huisartsen in de bus valt. We zijn blij dat we de tweede editie ook met jullie kunnen delen!  

Met dit tijdschrift wil de Diabetes Liga personen met een verhoogd risico op diabetes type 2 op een positieve manier ondersteunen door hen te informeren. ‘Gezond en actief leven’ biedt praktische handvaten op vlak van voeding, beweging, rookstop ... De Diabetes Liga wil inspireren om proactief en gezond in het leven te staan. 

GAL2

Benieuwd? Laat je inspireren door de eerste editie en neem hier snel kijkje!  

Surf naar www.diabetespreventie.be om je in te schrijven voor een GRATIS abonnement. Zo ontvang je ‘Gezond en actief leven’ tweemaal per jaar in je brievenbus of mailbox. 

Werk mee aan de toekomst van het tijdschrift ‘Gezond en actief leven’! 

Geef jouw mening en maak kans op het kookboek ‘Lekker koken met diabetes’! Dit kan via www.diabetespreventie.be of klik op deze link.  

Heb je je eerder al geabonneerd? Dan zal het tijdschrift binnenkort in jouw bus vallen. Mocht dit niet zo zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.  

Heb je ideeën of suggesties voor een volgende editie? Deze zijn uiteraard zeer welkom. Mail deze gerust naar justine.vanhaecke@diabetes.be